Close

Pasfoto's

Pasfoto’s moeten voortaan aan strenge eisen voldoen. Dit betekent echter niet dat je niet leuk om de foto kunt staan. Wij doen er alles aan om je leuk om de foto te krijgen en toch aan alle eisen te voldoen. Bij ons kun je voordat de foto’s afgedrukt worden, het resultaat al zien. Daardoor is, bij ons, je pasfoto in een keer goed.

Strenge eisen en toch je pasfoto in een keer goed.

Foto Jos Droog is erkend RDW fotograaf. Vanaf 1 november 2021 kun je ook in Hilvarenbeek je rijbewijs online verlengen. Je hoeft dan niet meer naar de gemeente. Wel moet je bij een Erkend RDW fotograaf een pasfoto laten maken. Dit kan bij Foto Jos Droog. Wij zijn al jaren gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s voor veiligheidspassen en dergelijke. Het zal u dan ook niet verbazen dat Jos Droog ook direct door het RDW is erkend als officieel Erkend RDW fotograaf.

Erkend RDW fotograaf

Wij zijn al vier  jaar achter elkaar genomineerd voor de titel “Beste pasfotograaf van Nederland”, en horen bij de beste vijf pasfotografen.

Online je rijbewijs verlengen

Foto Jos Droog is erkend RDW fotograaf. Vanaf 1 november 2021 kun je ook in Hilvarenbeek je rijbewijs online verlengen. Je hoeft dan niet meer naar de gemeente.

Hoe werkt dit?

  1. Je laat eerst bij  Erkend RDW fotograaf  Jos Droog een pasfoto maken.
  2. Ter plaatse koppelt Jos je foto aan je rijbewijsnummer. Daarna wordt je foto online naar het RDW gezonden. Het is dus belangrijk dat je je rijbewijs bij je hebt.
  3. Daarna kun je online je rijbewijs verlengen. Je logt daarbij in met je DigID.

Handige tips

De mooiste pasfoto’s worden gemaakt als je je een beetje voorbereid. Doe geen te lichte kleding aan, geen grote oorbellen in en maak de aanzet van de oren zichtbaar. Het is een fabeltje dat je al het haar achter je oren moet doen, dat je niet mag lachen of dat je je bril af moet zetten. Wij zorgen er voor dat je leuk op de foto kunt en aan alle eisen voldoen.

Baby’s

De eisen voor baby’s zijn hetzelfde als voor volwassenen. Echter is de overheid tot een bepaalde leeftijd wat soepeler. Wij zijn er op ingesteld om een goede pasfoto van je baby te kunnen maken.

Maak je dus geen zorgen en kom gerust langs voor een pasfoto.

Buitenlandse eisen of visa aanvragen

Onze software bevat alle mogelijke ‘maskers’ die er voor nodig zijn om een correcte pasfoto af te leveren, voor bijvoorbeeld een visumaanvraag of de aanvraag van een paspoort in het buitenland. Hiervoor kun je gewoon langskomen, er hoeft geen speciale afspraak gemaakt te worden. De kosten zijn het zelfde als bij een normale pasfoto.

Gecertificeerd voor veiligheidspassen en NOC*NSF

Heb je vanuit je bedrijf een oproep om voor je veiligheidspas op de foto te moeten, dan kun je ook bij ons terecht. Wij zijn, als enige in de regio, zowel voor veiligheidspassen als de passen van het NOC*NSF gecertificeerd.

Heeft u een oproep van PhoCS om pasfoto’s te laten maken, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.

Pasfotos in een keer goed