Fotoabonnement

Veel ouders beseffen zich maar al te goed dat hun kindje zeer snel veranderd. Daarom is het leuk deze veranderingen professioneel vast te laten leggen.

Hiervoor hebben wij het fotoabonnement in het leven geroepen. Een voordelig pakket van zes studiosessies inclusief fotoalbum met 18x18cm vergrotingen.

 

Ook leuk als kraamcadeau!

Je kunt het fotoabonnement, bijvoorbeeld als oma of groep vriendinnen, ook cadeau geven. Je krijgt dan een pakket met cadeaukaart en informatiefolder zodat ze zelf de eerste afspraak kunnen plannen.

 

Zes keer op de foto

Het fotoabonnement zorgt ervoor dat het opgroeien van het kind professioneel vastgelegd wordt in een mooi fotoalbum. Er vinden 6 studiosessies plaats waarvan de eerste rond de 3-6 maanden plaats vindt. De overige 5 studiosessies zullen rond de verjaardag plaats vinden.

 

We zorgen ervoor dat er bij iedere sessie foto’s gemaakt worden die passen bij de fase waarin het kind zich bevindt. Van schattige baby tot stoere kleuter. Hiervoor kunnen we gebruik maken van onze vele accessoires.

Je mag natuurlijk ook zelf accessoires meenemen.

 

7 Verschillende albums

Na een fotosessie worden de beelden verwerkt en zal er een voorselectie gemaakt worden. Uit deze selectie kun je de 18x18cm vergroting kiezen die in een album geplakt wordt.

Tijdens de eerste fotosessie maak je de keuze uit een van de 7 fotoalbums.

 

Jaarlijkse uitnodiging

Bij de eerste fotosessie worden de adresgegevens genoteerd. Vervolgens krijg je jaarlijks een uitnodiging zodat je de fotosessie niet kunt vergeten.

Voordeel

Het fotoabonnement is veel voordeliger dan losse fotosessies.

 

Prijs van het abonnement:

Fotosessie 3-6 maanden (album + fotosessie + foto) € 61,50
Fotosessies 1 jaar t/m 5 jaar 5x €47,50 € 237,50

Normaal:

€ 299,00

Nu slechts:

139,00

Maar liefst €160 voordeel!

Abonnement

Studiofotografie

  • 6 studiosessies
  • Met accessoires
  • Keuze uit 8 albums
  • 6 vergrotingen 18x18cm
  • €160 voordeel
139
Afspreken