Ben je op zoek naar iets bijzonders, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de algemene fotografie hebben wij drie specialisaties. Drie takken van fotografie, die te maken hebben met de meest memorabele momenten uit je leven.

Zwangerschapsfotografie

 

Misschien wel de mooiste periode in je leven, deze periode verdient het om goed vastgelegd te worden. Welke mogelijkheden wij hierin bieden vind je op de pagina Zwangerschapsfotografie . Van onze drie specialisaties is dit wel de meest intieme. Wij gaan hier dan ook met zorg mee om.

 

Babyfotografie

Voor Moeder!

De ontwikkeling van een baby gaat zeer snel, voor je het weet is je baby al weer een peuter. Een goede reden om mooie foto’s van je baby te laten maken, zodat je deze herinneringen voor eeuwig vastgelegd hebt. Op onze pagina Babyfotografie vind je meer informatie over de mogelijkheden.

 

Kinderfotografie

Wil je een mooie foto laten maken? Om bijvoorbeeld cadeau te geven of om zelf aan de muur te hangen? Dan is portretfotografie basis een goede keus.

Wil je je kind op een verrassende, stoere of lieve manier gefotografeerd hebben? Kijk dan eens op de pagina Kinderfotografie. Wij bieden veel mogelijkheden en door de pedagogische achtergrond van Jos, is deze in staat de kinderen op hun gemak te laten voelen. Hierdoor ontstaan de leukste foto’s.

Kijk ook eens bij ons Kinderfotoabonnement.

Voeg je koptekst hier toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.